Karşındayım Karşındayım İnanmak çok zor Gerçek misin degil misin Yoksa sadece gönül çelen Şeytan mısın bilmem. İçimden bir ses Kaç diyor Uzak dur ondan Diğer yanım haykırıyor Korkma Aşktan aşktan kaçma. Kim korkar aşktan Korkup kaçtım ardıma bakmadan Sustum hep içime attım Yoruldum artık kaçmaktan. Kim korkar aşktan Korkup kaçtım koştum ardıma bakmadan Artık yeter Korkmuyorum senden Kim korkar aşktan Karşındayım... Aaa aaa aaa aaaa İnanmak çok zor Gerçek misin degil misin Yoksa sadece gönül çelen Şeytan mısın bilmem. İçimden bir ses Kaç diyor Uzak dur ondan Diğer yanım haykırıyor Korkma Aşktan aşktan kaçma. Kim korkar aşktan Korkup kaçtım ardıma bakmadan Sustum hep içime attım Yoruldum artık kaçmaktan. Kim korkar aşktan Korkup kaçtım koştum ardıma bakmadan Artık yeter Korkmuyorum senden. Korkmuyorum savunmasız karşındayım Bekliyorum albeni Sevineyim ne olursa olsun Bitsin bu anlamsız oyun Yee yey eee yee eeeeeooo yee İster sev ister canımı yak İstersende buruşturup at Bölünmek için acı Çekmiş kalp durmaz... Dört Yüz |