Sevgilim Sevgilim Dünya seninle güzel, sensiz zindan sevgilim Dünya seninle güzel, sensiz zindan sevgilim Hayat seninle tatlı, sensiz zehir sevgilim Hayat seninle tatlı, sensiz zehir sevgilim. Al beni göm kalbine razıyım çıkmasamda Vur beni zincirlere razıyım bırakmasanda. Gel gel gel bana gel sarıl boynuma Bütün aşklar yoluna feda olsun sevgilim Bütün aşklar yoluna feda olsun sevgilim. Dilinde ayrılık şarkısı varsa Dudagın kapansın sussun sevgilim Eger gönlümde başkası varsa Allah bozsun sevgilim Hasret çekecekse şu deli gönlüm, Yaşla dolacaksa hep iki gözüm Sensiz geçecekse üç günlük ömrüm Allah yazdıysa bozsun, bozsun sevgilim. Bakışların öyle güzel beni benden alıyor Bakışların öyle güzel beni benden alıyor Gülüşün ömre bedel, beni derde salıyor Işıl ışıl gözlerin yüregimi yakıyor. Al beni göm kalbine razıyım çıkmasamda Vur beni zincirlere razıyım bırakmasanda Gel gel gel bana, gel sarıl boynuma Bütün aşklar yoluna feda olsun sevgilim Bütün aşklar yoluna feda olsun sevgilim... Ankaralı Namık |