Kafam Bozuk Kafam Bozuk Kara toprak aldı seni Şikayetim var yaradana yaradana yaradana Kefenlere sardı senide Şikayetim var yaradana Yaradana yaradana yaradana Aglarım aglarım da derdim hiç bitmez Sen olmadan da yavrum günlerim geçmez Şikayetim var yaradana yaradana yaradana Gül diyorlarda bana nasıl güleyim Çık kara topraktan yerine ben öleyimde Şikayetim var yaradana yaradana yaradana Le ley le le ley le leyleee. Zalımmışsın dünya kahpeymişsin dünya Aman bi garibanın üzerine bu kadarda gelme Silme zalımın kızıda silme göz yaşımı sen silme Aman aman ben ölürüm zalım oy hey... Dostlarım hep sahte çıktı Bugün benim kafam bozuk Sevdigimde beni yıktı Çok içerim kafam bozuk Kader bugün yanlış yaptı Çok içerim kafam bozuk. Aglasamda duyulmaz ki kahrolsamda bilinmez ki Senden başkasıda bana yar olmaz ki Bugün benim kafam bozuk Senden başkasıda bana yar olmaz ki Bugün benim kafam bozuk. İçki teselli olmuyor Seven gönül avunmuyor İçki teselli olmuyor Seven gönül avunmuyor Sensiz bak olmuyor Bugün benim kafam bozuk Sensiz bak olmuyor Bugün benim kafam bozuk. Aglasamda duyulmaz ki Kahrolsamda bilinmez ki Senden başkasıda bana yar olmaz ki Bugün benim kafam bozuk Senden başkasıda bana yar olmaz ki Bugün benim kafam bozuk... Ankaralı Namık |