Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.08.08, 13:36   #14 (permalink)
Kullanıcı Profili
Si Su
Epsilon Üye

Si Su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 15
Puan Grafiği
Rep Puanı:1020
Rep Gücü:0
RD:Si Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bir Çikar Yolum Yok

Bir Çikar Yolum Yok

1.Bölüm

Etkisindeyim görmüs oldugum saskinliklarin,kurtulmaliyim!..disinda kalmaliyim aliskanliklarimin.
Bana benden haber veren rüyalarimin bir anlamina varmaliyim,bir yoldan çikisa varmaliyim!..
Yasadiklarim ve animsadiklarimdan ibaretim ben.Umursadiklarim sadik olanlar,disladiklarim özüne bagli kalmiyanlar.
Sözüne yalan katan terazi saskinlar,farazi malumatlari,süpheciligimin sebebi insanlar yada insan olup insanlik disi roller kapanlar.
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdiriyor ilham kalemi Elhamdülillah,yolundayim ne eyleyim alemi?
Insanlar komik,onlari anlamam için yeter mimik.Tek sahipligimiz bilmem kaç gram et ve içine siginan kemik.
Onuda toprak alir elde var ölüm,hüzünlü son bölüm

!!!Nakarat!!!

Yaklas bana yanmassin!...Yansanda o senin içinde yangin
Su an aklina düstüm,aklin yolu birdir dedim yürüdüm.
Mevzum nedir anlarsin,arzum sana yalvarsin.
Su an kendimi gördüm,küçüldükçe küçüldüm. Eyvah!...

2.Bölüm

Su an beni dinledigini biliyorum,seni görür gibi oluyorum,analiz ediyor yaziyorum,açimi bulup çiziyorum,gözümü siliyor yaniyorum,
düsünü biliyor üsüyorum,ama bir çözüme varamiyorum,dinle!...
Sinif arkadaslarim yazdiklarimi silsin.Hayat bilgisi kitaba sigmaz baskalarina yedirin.Fazla rahattan delirin,gazla!...
Menzilimden gidin,gerçeklerimi bana verin,firtinanizi gerdirin!...
Heves ve hirs toz misali,maneviyat dev saray.Yasananlara sahidimiz sems ve ay.Özel hayatlar desifre olmus hersey açik vay vay,!
rabaratuvar içinde hangimiz degil yedek kobay.Bende kaçicak ayak yok bu taarruz meydanindan,benden sakin!...
Akin akin birlikler lirik sürer mikrofondan,uyusmakta can damarlarim,patlayan dikislerimi yamarim.

Sagopa Kajmer
Si Su isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla