Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.08.08, 13:33   #12 (permalink)
Kullanıcı Profili
Si Su
Epsilon Üye

Si Su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 15
Puan Grafiği
Rep Puanı:1020
Rep Gücü:0
RD:Si Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud ofSi Su has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Ben Hüsrana Komsuyum

Ben Hüsrana Komsuyum

Benim sermayem çift el (+) çift göz , karamsardan varan harbi dogru söz,acilarimsa köz ah benim bu sisli yollarim, vay benim körpe ellerim , kara saçli basim ,dara düstü yarim .Bazen biktim ,aslen yikildim ve daldim derinlere sigdan yildim ,be toplasan 30 sirin yildim , sabreden dervisin muradaina vardim.Bitmez kaderin uzun yolu , gidilemez tek binekle , içine sinmis korkak çocuk ileri dogru itekle , burada beklemekle sanma kalicisi ya pekte bak kaç milyar insanin yasam bayragi direkte!... Bu ses benim dinle!...dinle!..dinle!...

Nakarat

Denedim olmadi , çabalarimin sonu nihayete varamadi ben hüsrana komsuyum , yollari gözler meczubum uykum kaçti , iflasin esigine batti , bu suçsuz gözlerime hesabim agirdir , vardir serrim de velâkin kalanim hayirdir.

Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava , yapmamalisin bunu dava , sana dostum diyenler var ya alayi hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçirir hava , gel yanas!.. yasin kaç ? hmmm yolun azini gitmissin tecrübe demek kalpte kalan izdir yanilma , çok bildimlik yaparsan çok düsmüslük yaparsin, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsin , elindeki ölümlüara,ev,mülk,tâ ki vücut.Rabb cömertiginde asla koymamistir hudut, can yakmak pahasina mi icad oldu barut? Ben gülüp selam ederken simâlari nemrut.Ben bu ugurda çok yoruldum olsa zor da içim rahat , ruhum buruk , yüzüm sanik , görsen hor da durum ortamizda , her sey açik meydanda , kaç kisi felci tati iyi ve kötü arasi cereyaninda?
Si Su isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla