Ben Hüsrana Komsuyum Ben Hüsrana Komsuyum Benim sermayem çift el (+) çift göz , karamsardan varan harbi dogru söz,acilarimsa köz ah benim bu sisli yollarim, vay benim körpe ellerim , kara saçli basim ,dara düstü yarim .Bazen biktim ,aslen yikildim ve daldim derinlere sigdan yildim ,be toplasan 30 sirin yildim , sabreden dervisin muradaina vardim.Bitmez kaderin uzun yolu , gidilemez tek binekle , içine sinmis korkak çocuk ileri dogru itekle , burada beklemekle sanma kalicisi ya pekte bak kaç milyar insanin yasam bayragi direkte!... Bu ses benim dinle!...dinle!..dinle!...
Nakarat
Denedim olmadi , çabalarimin sonu nihayete varamadi ben hüsrana komsuyum , yollari gözler meczubum uykum kaçti , iflasin esigine batti , bu suçsuz gözlerime hesabim agirdir , vardir serrim de velâkin kalanim hayirdir.
Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava , yapmamalisin bunu dava , sana dostum diyenler var ya alayi hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçirir hava , gel yanas!.. yasin kaç ? hmmm yolun azini gitmissin tecrübe demek kalpte kalan izdir yanilma , çok bildimlik yaparsan çok düsmüslük yaparsin, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsin , elindeki ölümlüara,ev,mülk,tâ ki vücut.Rabb cömertiginde asla koymamistir hudut, can yakmak pahasina mi icad oldu barut? Ben gülüp selam ederken simâlari nemrut.Ben bu ugurda çok yoruldum olsa zor da içim rahat , ruhum buruk , yüzüm sanik , görsen hor da durum ortamizda , her sey açik meydanda , kaç kisi felci tati iyi ve kötü arasi cereyaninda? |