- Zeynep Dizdar ~ 2005 ~ İlle De Sen - Zehir Gibi Ayrılık çok yeni daha bir hafta oldu biteli Benim içim delik deşik o yanımdan gitti gideli Ooooo gitti gideli Ooo yanımdan gitti gideli Gecelerim böyle zor zor geçiyor Zehir gibi yüreğim çok acıyor Ah bu aşk belası üzerimde Gönül ferman dinlemiyor Gecelerim böyle zor zor geçiyor Zehir gibi yüreğim çok acıyor Ah bu aşk belası üzerimde Ne dersen de dinlemiyor İlle De Sen Şimdi bir ateş böceği gibi yanıyorum arzularınla Bak titriyor bedenim alışkın değilim sensiz uykulara Gece olsa sana koşsam yıldızlar gibi parlak... Alev olsam öyle yaksam ki beni hiç unutmasan... İLLE DE SEN SEN SEN İLLE DE SEN Senden başka hiç kimseyi istemem ki ben ben ben İLLE DE SEN SEN SEN İLLE DE SEN Senden başka hiç kimseyi sevemem ki ben ben ben Yok Yok Yok yok sen bensiz duramazsın Yok yok bensiz yapamazsın Ben seni ne kadar çok Seviyorsam Sende bana o kadar aşıksın Yok yok sen bensiz duramazsın Yok yok bensiz yapamazsın Koşar gelirsin iki gün sonra Affet canım diye kapımda Ağlarsın Affetmem affetmem aslında Seni O kalbin çocuk kalbin olmasa Yüreğimdeki Yağmurlar Şimdi gittin mi Dudaklarını son bir defa öpmeden Şimdi bittin mi Gölgesi yok mu artık güneşimin Sen benim vazgeçilmezim Sensiz nefes alamaz içim Yüreğimdeki yağmurlar Durun biraz Acılarımı vurmayın yüzüme Yüreğimdeki yağmurlar Dökülmeyin Gönlümdeki acı Dinmedi daha Sen Oralarda Aşk oralarda Hava nasıl toz pembe mi Bende işler yolunda değil Gönülde yağmur taneleri Bazen bırakmak gerekir Herşeyi oluruna Çünkü herşey girer Zamanla yoluna Bu gönül şahit olmadı mı Hiç yalnızlığa İnsan kendini bulur Bazen uzaklaşınca Uçsamda döneceğim Bir gün kollarına Sen oralarda Düşünüyor musun beni Dalıyor mu gözlerin arada bir uzaklara Sen oralarda,özlüyor musun beni Arıyor mu ellerin Beni yatağında geceleri Sen oralarda ben buralarda Yanıyorum geceleri yatağımda İstemem İstemem Sevdim sevdim seveli Gözüm görmüyor hiç birşeyi İstemem istemem Böyle olsun İstemem istemem Süründürsün Ah! benim başım dertte Aşk misafir gönlümde Ah!benim başım dertte İstemem istemem Böyle olsun İstemem aşktan Gözüm kör olsun Ah!ben senin yüzünden Düştüm bak!bak ne hale Ah!ben senin yüzünden Döndüm bak avareye Bırak Yok desem de git desem de Gönlüm o'nu kov desem de Anlamıyor dinlemiyor Gönlüm o'nu unut sevme Yak ne varsa Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor ki Bırak beni,beni bana bırak Bırak Zaman yok ki ölüm yok ki Bir yangındı söndü gitti Anlamıyor dinlemiyor Gönlüm seni nasıl sevdi Yak ne varsa Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor ki Bırak beni,beni bana bırak Bırak Bırak bende kalsın Biraz nefes alsın kalbim Bırak bende kalsın Biraz alev alsın kalbim Acımasızsın Acımasızsın Vurdun geçtin ezdin geçtin Senelerce Vefasızım Bir kere olsun sor halimi Düşmanın mıyım Bir ben miyim seni özleyen Yolunu bekleyen Meğer bi benmişim Sesini duymak isteyen Ölüpte biten Topladım ağır ağır Yükümü vurdum yalnızlığa Düşündüm uzun uzun Geçen zamanları Ağladım aşkımıza Ne çıkar canım şimdi Sana geri döndüm desen Çok geç artık Seni deliler gibi seviyorum desen ~ * ~ |