Susarsa dudaklar bakışlarında Gözlerin gözümde erir nerdesin Atma çelişkiler içine beni Sabırlar nereye varır nerdesin Hani geleceğin günler yakındı Yağmalanmış zaman cana dokundu Sabah ezanları çoktan okundu Saat beş buçuğu vurur nerdesin Hep sıçrarım saat tamda yarımda Hayat gele düşer gele zarımda Yeni filizlenmiş damarlarımda Aşkın ilk bahara yürür nerdesin Her an ben kendimi sende bulurum Her zerreni her nefeste solurum Anıları görür gibi olurum Hayalin karşımda durur nerdesin Sancılar çatlayıp uykumu bölme Bahar kışa dönüp üstüme gelme Hasret türküleri geceden kalma Tesellide huzur verir nerdesin Senden bir haberi sözü izlerim Derin aşkı yüreğimde gizlerim Düşünemiyorum nasıl gözlerim Senden başkasını görür nerdesin Şimdi anılarda Antalya Side Tandır etli ekmek kıymalı pide Konya’da hasretin büyür gitgide Gözler hayalini görür nerdesin İçimize şeytan bir ateş yaktı Güneş, ay dururken yıldıza baktı Yağmurlar sel olup mayısa aktı Umut hayalleri sürür nerdesin Bahar sensiz yaza boyun büküyor Ağaçlar zamansız yaprak döküyor Horozlar ötüyor şafak söküyor Dağlarda çakallar ürür nerdesin Böyleymiş yaşamak vay be diyorum Bende onur kötü huy be diyorum Artık ümidimi kaybediyorum Gözlerimde yaşlar kurur nerdesin