Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.08, 10:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ÇisiL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 581
Konular: 477
Puan Grafiği
Rep Puanı:4934
Rep Gücü:0
RD:ÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 1
58 Mesajına 390 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Mantarda lezzetin sırrı

  • Mantarın kokusunu kaybetmemesi için çok az suda ve çabuk pişirmelisiniz. Yani harlı ateşte kısa sürede. Bol suda uzun süre kaynayan mantar sert ve lezzetsiz olur.
  • Nefis bir şiş yapacaksınız, etlerin arasına mantar da dizin. ama mantarlar şişe geçirilirken parçalanabilir unutmayın. tabii bunu önlemenin de çok basit bir yolu var; mantarları önceden kaynar suda bekletmek!
ÇisiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla