Konu: Çin Tavuğu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.07.08, 10:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ÇisiL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 581
Konular: 477
Puan Grafiği
Rep Puanı:4934
Rep Gücü:0
RD:ÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond reputeÇisiL has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 1
58 Mesajına 390 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Çin Tavuğu

Çin Tavuğu

Sade Noodle çin makarnası diyede geçer
Sote doğranmış tavuk
Soya sosu
Soya filizi
Taze soğan
Biber
Domates
Karabiber
Ayçiçek Yağı

Yapılışı;
Noodle'ı 80-90ml soya sosunu, sote dogranmış tavugu,bir miktar ayçiçek yagı ile bir kapta 30dk karıştırıp bekliyoruz.noodle o ortamda biraz yumusadıktan sonra geniş tavamızda biber ve domatesimizle birlikte kavuruyoruz, tavuk etleri beyazlaşınca tavamızın ateşini çok kısıp üstüne kapak geçiriyoruz.
bu şekilde buharıyla noodle'ımız pişiyor.
almaya yakın, karabiber, ince dogranmış taze soganımız ve soya filizlerimizi koyuyoruz ve 3dk daha almadan kapagı kapatıyoruz.
Yemegimize tuz koymuyoruz.çünkü soya sosu oldukca tuzlu.
ÇisiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla