Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu Altınyayla Sivas - Sivas Altınyayla Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu Altınyayla Sivas - Sivas Altınyayla Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu Sivas Altınyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı Olduğu Kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SİVAS / ALTINYAYLA Adı: Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlköğretim Okulu Adresi: Kürkçüyurt Mahallesi Altınyayla/Sivas Telefon Numarası: 346 6935313 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: |