Abdullah Aktan İlköğretim Okulu Talas Kayseri - Kayseri Talas Abdullah Aktan İlköğret Abdullah Aktan İlköğretim Okulu Talas Kayseri - Kayseri Talas Abdullah Aktan İlköğretim Okulu Abdullah Aktan İlköğretim Okulu Kayseri Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Abdullah Aktan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Abdullah Aktan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Abdullah Aktan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Abdullah Aktan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı Olduğu Kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / TALAS Adı: Abdullah Aktan İlköğretim Okulu Adresi: Zincidere Kasabası Atatürk Bulvarı No: 1 PK: 38100 Talas/Kayseri Telefon Numarası: 352 4242014 Faks Numarası: 352 4242014 E-mail Adresi: Web Adresi: |