Yukarıborandere İlköğretim Okulu Pınarbaşı Kayseri - Kayseri Pınarbaşı Yukarıborander Yukarıborandere İlköğretim Okulu Pınarbaşı Kayseri - Kayseri Pınarbaşı Yukarıborandere İlköğretim Okulu Yukarıborandere İlköğretim Okulu Kayseri Pınarbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yukarıborandere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yukarıborandere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yukarıborandere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yukarıborandere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı Olduğu Kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / PINARBAŞI Adı: Yukarıborandere İlköğretim Okulu Adresi: Yukarıborandere Köyü Pınarbaşı/Kayseri Telefon Numarası: 352 5411015 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: |