Gülnur Gökçe Şarkı Sözleri - Gülnur Gökçe Şarkıları - Gülnur Gökçe Şarkı Sözü Gülnur Gökçe Şarkı Sözleri - Gülnur Gökçe Şarkıları - Gülnur Gökçe Şarkı Sözü Terk Et Beni Sen değil de kimdi zamanında Sımsıkı beni saran kollarında Hiç mi hatırı yok o günlerin Aşkı hangi arada kaybettin Ne sen sor ne de ben söyleyeyim Neler çektim bir ben bilirim Yemin ettim ağlamak yok diye Ve seni Tanrıya havale ettim Sözün geçmez gücün yetmez Hükmün kalmadı yüreğimde Gün gelir devran döner durma Durma terk et beni Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı Çıkar acısı aldığın ahların Ha şimdi ha sonra kesilir cezası Ben affetsem de kalbim affetmez Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı Çıkar acısı aldığın ahların Ha şimdi ha sonra kesilir cezası Ben affetsem de aşk affetmez Ne sen sor ne de ben söyleyeyim Neler çektim bir ben bilirim Yemin ettim ağlamak yok diye Ve seni Tanrıya havale ettim Sözüngeçmez gücün yetmez Hükmün kalmadı yüreğimde Gün gelir devran döner durma Durma terk et beni Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı Çıkar acısı aldığın ahların Ha şimdi ha sonra kesilir cezası Ben affetsem de kalbim affetmez Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı Çıkar acısı aldığın ahların Ha şimdiha sonra kesilir cezası Ben affetsem de aşk affetmez Affetmez ooo Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı Çıkar acısı aldığın ahların Ha şimdi ha sonra kesilir cezası Ben affetsem de kalbim affetmez Ha bugün ha yarın sorulacak hesabı Çıkar acısı aldığın ahların Ha şimdi ha sonra kesilir cezası Ben affetsem de aşk affetmez Gülnur Gökçe --------------Tualimforum İmzam-------------- Kartal |