Gülnur Gökçe Şarkı Sözleri - Gülnur Gökçe Şarkıları - Gülnur Gökçe Şarkı Sözü Gülnur Gökçe Şarkı Sözleri - Gülnur Gökçe Şarkıları - Gülnur Gökçe Şarkı Sözü Eşik Üstüme üstüme geliyor dört duvar Öncem kalmadı sonramsa zarar Ciddi ciddi yara aldım Bak ben yine sana sardım Artık sevsen de neye yarar Bekledim gelip kapımı çal diye Hasretin belini kırıp beni al diye Yine mi gafil avlandım Yana yana sana yandım Artık dönsen de neye yarar Bilseydim canımı yakacaksın Bir veripte bin alacaksın Beni sırtımdan vuracaksın Eşikten içeri almazdım seni Bilseydim sonumu yazacaksın Bir kalemde silip atacaksın Aşkımın katili olacaksın Eşikten içeri almazdım seni Kızgınım kırgınım ama kendime Neden hala seni seviyorum diye Nasıl oldu sana inandım Senle herşey yalandı Artık yeminlerin neye yarar Bilseydim canımı yakacaksın Bir veripte bin alacaksın Beni sırtımdan vuracaksın Eşikten içeri almazdım seni Bilseydim sonumu yazacaksın Bir kalemde silip atacaksın Aşkımın katili olacaksın Eşikten içerialmazdım seni Bilseydim aaa aaah aa Eşikten içeri almazdım seni Bilseydim canımı yakacaksın Bir veripte bin alacaksın Beni sırtımdan vuracaksın Eşikten içeri almazdım seni Gülnur Gökçe --------------Tualimforum İmzam-------------- Kartal |