Melekler Kalbinden Öpsün Şarkı Sözü Ravi İncigöz - Ravi İncigöz Melekler Kalbinden Öp Melekler Kalbinden Öpsün Şarkı Sözü Ravi İncigöz - Ravi İncigöz Melekler Kalbinden Öpsün Şarkı Sözü Melekler Kalbinden Öpsün Uzun zamandır peşindeyim Görmüyor musun ne haldeyim İki kelime çıksın o mübarek ağzından Bıktım şimdi git yarın gel fasıllarından Aşk dediğin bizde Hem de en alasından bulunur be güzelim Kalbin taştan mı acılar aşktan mı? Hep böyle ağlarsam bu yaşamak mı? Gel bana gel boşver ne derse desin el alem Bana gel isterse yedi cihan görsün sövsün Beni fark edebilmen için melekler kalbinden öpsün Gel bana gel boşver ne derse desin el alem Bana gel isterse yedi cihan görsün sövsün Beni fark edebilmen için melekler kalbinden öpsün Uzun zamandır peşindeyim Görmüyor musun ne haldeyim İki kelime çıksın o mübarek ağzından Bıktım şimdi git yarın gel fasıllarından Aşk dediğin bizde Hem de en alasından bulunur be güzelim Kalbin taştan mı acılar aşktan mı? Hep böyle ağlarsam bu yaşamak mı? Gel bana gel boşver ne derse desin el alem Bana gel isterse yedi cihan görsün sövsün Beni fark edebilmen için melekler kalbinden öpsün Gel bana gel boşver ne derse desin el alem Bana gel isterseyedi cihan görsün sövsün Beni fark edebilmen için melekler kalbinden öpsün Melekler kalbinden öpsün. Melekler kalbinden öpsün Ravi İncigöz --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |