Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Eskil Aksaray - Aksaray Eskil Şehit Mehmet Meral Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Eskil Aksaray - Aksaray Eskil Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu
Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu Aksaray Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şehit Mehmet Meral İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AKSARAY / ESKİL Adı: ŞEHİT MEHMET MERAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TAŞKESİK YAYLASI Ş. MEHMET MERAL İ.Ö.O. ESKİL/AKSARAY Telefon Numarası: 382 4115297 Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: - |