Necat Hepkon İlköğretim Okulu Seferihisar İzmir - İzmir Seferihisar Necat Hepkon İlkö Necat Hepkon İlköğretim Okulu Seferihisar İzmir - İzmir Seferihisar Necat Hepkon İlköğretim Okulu
Necat Hepkon İlköğretim Okulu İzmir Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Necat Hepkon İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Necat Hepkon İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Necat Hepkon İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Necat Hepkon İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İZMİR / SEFERİHİSAR Adı: NECAT HEPKON İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TURABİYE MAHALLESİ NECAT HEPKON DEVLET HASTANESİ YANI Telefon Numarası: 232 7432621 Faks Numarası: 232 7432621 E-mail Adresi:
Web Adresi: - |