Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu Konak İzmir - İzmir Konak Şehit Komando Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu Konak İzmir - İzmir Konak Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu
Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şehit Komando Er Fatih Özcan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İZMİR / KONAK Adı: ŞEHİT KOMANDO ER FATİH ÖZCAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi 389 Sokak No:3 Konak/İzmir Telefon Numarası: 232 2618374 Faks Numarası: 232 2618656 E-mail Adresi:
Web Adresi: - |