Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir - İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir - İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu
Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu İzmir Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Selçuk Yaşar Alaybey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İZMİR / KARŞIYAKA Adı: SELÇUK YAŞAR ALAYBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 1675 Sokak No:83 Alaybey Karşıyaka/İzmir Telefon Numarası: 232 3667767 Faks Numarası: 232 3823282 E-mail Adresi:
Web Adresi: - |