Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.01.14, 16:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator

Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 7187
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Semih Yalçın Biyografisi - Semih Yalçın Kimdir - Semih Yalçın Hayatı - Semih Yalçın Y

Semih Yalçın Biyografisi - Semih Yalçın Kimdir - Semih Yalçın Hayatı - Semih Yalçın Yaşamı

Edip Semih Yalçın, 26 Mart 1958'de Sivas Gemerek'te doğdu. Babasının adı Kamuran, annesinin adı Zekiye'dir.

Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını Ankara Üniversitesi Türk İnkılâp Tarihi Enstitüsünde, doktorasını Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı.

Gazi Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak akademik hayata girdi. 1990 yılında doktor unvanını aldı. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesine yardımcı doçent olarak atandı. Aynı fakültede doçent ve profesör oldu. Dekan Yardımcılığı, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1999-2001 yılları arasında ise Sağlık Bakanlığında Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü. Çok sayıda yayınlanmış makalesi ve 4 kitabı bulunmaktadır.

İyi düzeyde İngilizce bilen Yalçın, evli ve 4 çocuk babasıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla