İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu Fethiye Muğla - Muğla Fethiye İzzettin Uzunduvar İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu Fethiye Muğla - Muğla Fethiye İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu Muğla Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, İzzettin Uzunduvar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: IZZETTIN UZUNDUVAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İZZETTİN KÖYÜ EŞEN BELDESİ FETHİYE / MUĞLA Telefon Numarası: 252 6371643 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |