Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Saruhanlı Manisa - Manisa Saruhanlı Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Saruhanlı Manisa - Manisa Saruhanlı Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu Manisa Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Yılmaz Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MANİSA / SARUHANLI Adı: YILMAZ ŞEHİT MUSTAFA SONKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YILMAZ MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO: 267 Telefon Numarası: 236 3571206 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |