Konu
:
U - Ü Harfi ile Başlayan Şarkı Sözleri
Tekil Mesaj gösterimi
06.02.08, 12:48
#
2
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:
Umf
Burada biz, gölgeyi usta planla Makin toubleye durur, biz her nerede yapabilirsek, yukarıya onu karıştır, yukarıya onu karıştır, yukarıya onu karıştır, sen göremez misin, bu kadar oğlan, ucuz gidiyor, -Bir bodrum katının dağıttığı düşme, ama gerçekten ben, benim, üstü aldığım tili durdurmayacağım, benden onu almayacak, ben, burada benim dizlerimi bekliyorum, ve ben, senin, (Oh) ben bu kadar harikası kişiye sataştığın yolu severim, oyun, kabaca yapmaz mı-, senin, senin malzemeni bildiğin zamanın etrafında kolaydır, lütfen de, ve beklendiği gibi, öyle tür, ben, makinim, akılın geldiği sona sev, bir bakışı al, bana onu koy, senin, bir sevgiyi hissedebildiğin bebek, benim, bizim, bizim, en sonunda kandırıyor olduğumuz dünyayı söyleyebildiğimiz bebek sende kendim sarmayı sadece istediğim düşme gelir, ben, onun, beklemenin olduğu bir çanta olduğu ve gördüğü benle shes toyinği diyecektim, ama benim, benim külotuma Z harfini tutacak olduğum şimdinin olduğu sağ, shes doin bizim, yatağa gitmeye ihtiyaç duymadığımız benim başımın olduğu, sen bulacaksın, (Oh oh, oh oh oh. . . ) akıl sona sevişmek
Bana onu koy, (Sen, bir sevgiyi hissedebilirdin. . . ) bebek
(Oh oh, oh oh oh. . . )
Sende kendim sarmayı iste, (Biz, dünyayı söyleyeceğiz. . . ) bebek
Etrafta beni konuş, haydi, doğruca burada onu yapalım, ve benim, sakinleştirirken seni istemediğim şimdi, yukarıya onu döner, yukarıya onu döner, yukarıya onu döner, yukarıya ona bizim uygun gerçeklik iki yönlüsü yaşam bir kancık olan ayrılmış kişilik yapabildiğimizi dön, ama ben, sona akıl cennet eğilim sevişiyor olan cezayım, biz, tamamen kendisinde kirayı ödemek için olunan hepimizin olduğu masumuz, ve bizim, Talkin uzunu uzlaşmayı öğrendiğimiz zaman, ama ben hisset görünmez sen, tüm bunlardan sonra benim dediğim beni görebilirim, sadece bir onun için şey varız, bir bakışı al, bana onu koy, senin, bir sevgiyi hissedebildiğin bebek, benim, bizim, dünyayı söyleyebildiğimiz bebek sende kendim sarmayı sadece istediğim düşme gelir, (Oh oh, oh oh oh. . . ) boş boş vakit öldürüyordu
Gel, bir bakışı al, bana onu koy, (Oh oh, oh oh oh. . . ) bebek
Sen, bir sevginin, (Oh oh, oh oh oh. . . ) düşme geldiği olabilirdin
Ben, (Oh oh, oh oh oh. . . ) bebek sende kendim sarmayı sadece isterim
Biz, bizim, (Oh oh, oh oh oh. . . ) boş boş vakit öldürüyor olduğumuz dünyayı söyleyebilirdik
Gel, bir bakışı al, bana onu koy, (Oh oh, oh oh oh. . . ) bebek
Sen, bir sevginin, (Oh oh, oh oh oh. . . ) düşme geldiğini hissedebilirdin
Ben, (Oh oh, oh oh oh. . . ) bebek sende kendim sarmayı sadece isterim
Biz, bizim, (Oh oh, oh oh oh. . . ) boş boş vakit öldürüyor olduğumuz dünyayı söyleyebilirdik
Gel, (Oh oh, oh oh oh. . . ) bir bakışa (Bana o bebeği koy)u al
(Oh oh, oh oh oh. . . )
(Oh oh, oh oh oh. . . )
Ben, sona son akıl son akıl olan akıl sevişiyorum. . .
Duran Duran
paylaşım için teşekkürler...Betül....
handsome3
Açık Profil bilgileri
handsome3 - Özel Mesaj gönder
handsome3 - Daha fazla Mesajını bul