Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 12:44   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye

handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:

Düzgün suçlu:

Onun, onun, onun, onun, kan damlalarına onun, altından onun, onun, uygunsuz olduğunu görebildiği masayı koştuğu halıyı bıraktığı onun apartman dairesine geldiği bir kreşendonun olduğu ses olduğu pencereye geldiği gibi bundan dolayı, onun, aşağı vurulduğu yatak odasını koştu, Annie olan onun kötü kaderiydi, tamam sensin, bundan dolayı Annie, sensin, tamam sen olanı onayla, Annie Annie, tamam sensin, bundan dolayı Annie, sensin, tamam sen olanı onayla, Annie Annie, tamam sensin, bundan dolayı Annie, sensin, tamam sen olanı onayla, Annie Annie, tamam sensin, bundan dolayı Annie, tamam sensin, tamam sensin, (Bir işaret pencere vardır) (Senin apartman dairene geldi) (O zaman sen, yatak odasını koştun) (Senin kötü kaderindi) Annie olan (Sen, aşağı vuruldun) olan (Kan damlalarına halıyı bıraktı) olan (Onun, sen gittikçe artan bir Annie'yi vurduğu) olan (Sen, senin, iyi olduğun bizi söyleyecek misin)in olduğu (Annie, tamam sensin) olan Annie, tamam sensin, bundan dolayı Annie, sensin, senin, Annie Annie'nin, tamam sen olduğunu onayladığın olanı onayla, bundan dolayı Annie, sensin, senin, Annie Annie'nin, tamam sen olduğunu onayladığın olanı onayla, bundan dolayı Annie, sensin, senin, senin, sen tarafından vurulduğun Annie'yi onayladığın olanı onayla, düzgünle bir suçlu vuruldu, bundan dolayı onlar, The Outway It Was Sunday - What A Black Day Mouth To Mouth Resus - Citation Sounding Heartbeats - Intimidations Annie Are You Ok So , Annie Are You Ok Are You Ok Annie Annie Are You Ok So , Annie Are You Ok Are You Ok Annie Annie Are You Ok So , Annie Are You Ok Are You Ok Annie Annie Are You Ok So ,'a geldi!

Aaow!
(Annie, tamam sensin) ben bilmem!
(Sen, senin, iyi olduğun bizi söyleyecek misin) ben bilmem!
(Bir işaret pencere vardır) ben bilmem!
(Onun, sen gittikçe artan bir Annie'yi vurduğu) ben bilmem!
(Senin apartman dairene geldi) ben bilmem!
(Sol halı olan kan damlaları) ben, neden bebeğin olduğunu bilmem!
(O zaman sen, yatak odasını koştun) ben bilmem!
(Annie olan senin kötü kaderindi! ) (Sen, aşağı vuruldun)
Babanın, onu bebeğe gittiği (Annie, tamam sensin)!
Babanın, onu bebeğe gittiği (Sen, senin, iyi olduğun bizi söyleyecek misin)!
Babanın, onu bebeğe gittiği (Bir işaret pencere vardır)!
Hoo olan (Onun, sen gittikçe artan bir Annie'yi vurduğu)! Hoo!
Babanın, ona gittiği (Senin apartman dairene geldi)!
Hoo olan (Sol halı olan kan damlaları)! Hoo! Hoo!
(O zaman sen, yatak odasını koştun), onu kahretir!
(Annie olan senin kötü kaderindi! ) (Sen, aşağı vuruldun)
Aaow! ! !
Michael Jackson

paylaşım için teşekkürler Betül kardeş.....
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla