Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 12:43   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye

handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:

Zamanı hatırla:
Sen, bizim, bizim, öyle genç olduğumuz aşık olduğumuz zaman hatırlar mısın, ve o zaman masum sen, bütünüyle onun, sadece ona nasıl gibi başladığını hatırlar, öyle cennet göründü, niye bitirdi?

Sen, arkaya bizim, bir arada bütün gün uzun olacak olduğumuz düşüşü hatırlar mısın, senin, birbirlerinde ellerin bizim, (Beni söyle)i dik dik bakacak olduğumuz gözler, senin, bizim aşık olduğumuz zamanı hatırladığın yaptığını tutarken bizi hatırladığını yap, sen, bizim aşık olduğumuz zamanı hatırlar mısın, sen, bizim aşık olduğumuz zamanı hatırlar mısın, sen, zamanın, senin, bizim, bizim, ağarıncaya kadar gecenin olduğu telefonu kalacak olduğumuz (Ya bilir)i nasılda konuşur olduğumuzu hatırladığını yaptığını hatırlar mısın, sen, bizim dediğimiz bütün şeyleri hatırlar mısın, ben, seni sevdiğim gibi bundan dolayı ben asla, seni yapmak arkaya kuşların söyleyecek olduğu her sabahın olduğu kaynağı hatırlamak için gitmen için sana izin vermeyeceğim, sen hatırla o özel onların jst, durmadan arkasında benim aklıma gidecek olduğu zamanları yapmayacak, senin, bizim aşık olduğumuz zamanı hatırladığını yap, sen, bizim aşık olduğumuz zamanı hatırlar mısın, sen, bizim aşık olduğumuz zamanı hatırlar mısın, sen, hafızaların her zaman, hiçbir mamtter what was said I will never foret what we had Now baby Do you remember the time When we fell in love Do you remember the time When we fell in love Do you remember the time When we fell in love Do you remember the time Do you remember the time When we fell in love Do you remember the time When we fell in love Do olmayan bana sevilen kimse ve kız olacak olduğu zamanı o tatlı hatırlar mısın. . .

Zamanlara Ooh'u hatırla. . .
Park, zamanları karanlıktan sonra hatırlar. . .

Sen yapar mısın, öyle mi, sen, zamanları hatırlar mısın, seni yapar mı, öyle mi, öyle mi, sen, evet evet zamanlara hatırlar mısın
Michael jACKSON

Paylaşım için teşekkürler Betül...
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla