Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Buldan Denizli - Denizli Buldan Ahmet Terzioğlu İlkö Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Buldan Denizli - Denizli Buldan Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Denizli Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / BULDAN Adı: AHMET TERZİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖLBAŞI MAHALLESİ SEKİYURT CADDESİ Telefon Numarası: 258 4313575 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |