Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 12:41   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye

handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:

Daha bir şans: >>>> Bir şans daha:

Onu yapmak benim en iyi yapmaya giderken doğruca bu zamanın olduğu (Uh. . Hı. . . İyi), sensiz benim kenarıma ilerleyemez.

(Üzerinde tutma) korur, gelir, ve, budan dışarı bana fırtınayı kurtarır, ve, budan dışarı benim, (Oh niye, oh niye, niye, niye) birisine ihtiyaç duyduğum soğuk, eğer sen görürsen, onun bu kadar benden onun söyle, benim ihtiyaç duyduğum herkes, daha daha bir şans sevgi bir (Daha bir) daha bir sevginin daha (Gör) bir (De, daha bir) daha bir sevginin daha bir sevginin (Daha bir) daha bir sevginin (İyi) daha bir sevginin kendisi için, kendisinde ben tüm benim (Üzerinde tutma)a yıldırımı açması için yap bu esrarlar olduğu yardımı yapacak olan birisinin olduğunu ararken sevginin olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şansın olduğu sevginin olduğu şans olduğu şanstır, sadece etrafta bende yağmuru vurmak. . .

Öyle yara kötü, bazen, (Oh niye, niye) nefes almak için serttir, eğer sen görürsen, onun bu kadar benden benim ihtiyaç duyduğum herkesi onun söyle, daha daha bir şans sevgi bir (Daha bir) daha bir sevginin daha bir (Daha için bir şans sevgi) daha bir sevginin daha bir sevginin (Daha bir) daha bir sevginin daha bir sevginin sevginin olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şansın olduğu sevginin olduğu şans olduğu şans mıdır, ve ben, bunun etrafında bulması için dünyayı yürüyecektim, onun ve ben, onun neyi aldığını önemsemem, hayır. . .
(Niye) ben git yedi deniz, onunun yakınında olmak yapacaktım.

Ve, eğer sen olursan, görmek onun görür, onun bu kadar daha benden bir (Evet evet) daha bir sevginin (Onun bu kadar benden söyle) daha bir sevginin (Evet evet) daha bir sevginin (Daha bir sevgi olan şans) daha bir sevginin (Lovin sen) daha bir sevginin (Ben bulamam) daha bir sevginin (Lovin sen) daha bir sevginin (Evet. . . Daha bir) daha bir sevginin daha bir sevginin (İçin sevgi) daha bir sevginin daha bir sevginin (Evet, ben durduramam) daha bir sevginin daha bir sevginin (Lovin sen) daha bir sevginin daha bir sevginin (Ben durduramam) daha bir sevginin (Lovin sen. . . . Aaaow! ) sevginin olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şans olduğu şansı söyle

Daha bir Michael Jackson olan (Ben durduramam)ın olduğu sevginin olduğu şans

paylaşım için teşekkürler Betül kardeş....
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla