İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu İncirliova Aydın - Aydın İncirliova İzze İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu İncirliova Aydın - Aydın İncirliova İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, İzzet Ayaydın Ali Sarıyörük İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: IZZET AYAYDIN ALİ SARIYÖRÜK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAHALLESİ KENAN EVREN CADDESİ NO: 33 / İNCİRLİOVA Telefon Numarası: 256 5851084 Faks Numarası: 256 5851084 E-mail Adresi: Web Adresi: - |