Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Aydın - Aydın Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Aydın - Aydın Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Umurlu Kuyucular Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: UMURLU KUYUCULAR KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUYUCULAR KÖYÜ UMURLU / AYDIN Telefon Numarası: 256 4611400 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |