Konu
:
G - H Harfi ile Başlayan Şarkı Sözleri
Tekil Mesaj gösterimi
06.02.08, 12:34
#
2
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:
Bana ver:
Her zaman, ona taş benim daha yükseği sevgi, benim, onu duymayı istemediğim bir kadın olduğumuz 'Onun, yaptığı herkesin olduğu neden, arkada benim, birisini ararken bir hayatı harcadığım bana onu atar, sadece benim, benim, sevgiyi dediğim şeyleri basitçe yaptığımı anlamayı deneme, bir hisin, benim, ona benim, ateş olduğum 'Cause'yi istediğim zamanda onu verdiği, benim arzumun, benim, onu istediğim zaman onu verdiği söndürür, kadının, bana, her zaman senin, sadece ağlamak için nasıl beni yapmanın olduğunu bildiğin bana vereni verdiği ve benim asla, seni sormadığım bana konuş, onun, sen neden göründüğüne sor, benim, sadece senin sözcüklerinin, yeteri kadar sevgi olmadığı için beni anlamayı denemediğimi yaralamaktan senin tekmelerini al, bir hisin, benim arzumun, benim, ona Takin'i istediğim zaman onu verdiğini söndürdüğü müdür' olan bir kalbi alır, bana, bana seni vereni ver, ve senin arkadaşların, bende şehre gülüyordu, ama, onaydır, ve, tamam benim, etrafta benim, onay olacak olduğum olmadığım zamana alışmış ol gülen kız olan sensin, ve ben yapacağım, ben bulmayacağım, var, hayırın, sadece senin sözcüklerinin, yeteri kadar sevgi olmadığı için beni söylemeyi denemediği akılın olduğu barış bir hisin, benim arzumun, benim, o beni Takin daha yükseği istediğim zamana onu verdiğini söndürdüğü, bana sevgi olan kadın konuşur, bir hisin, bana, bana, bana, benim, onu duymayı istemediğim his, daha yükseği, vaizin, hissi tatmin ettiğini söyleyen ben benim arzum Takin söndüreni seveni vereni vereni verdiği, bana, benim, benim, benim, 'Benim, ateş olduğuma sebep ol, kadının, benim arzumun, hissedene o Michael Jackson'u verdiğini söndürdüğü bana konuş to Hear It Give It To The Fire Talk To Me Woman Quench My Desire I Don 't Like A Lady Talk To Me Baby Give In To Me Give In To The Fire Give In To Me Give In To Me Give In To Me Love Is A Woman Give In To Me Give In To Me Give In To Me Give In To Me'yi istemediğimi istemediğimi istemediğim bana vereni verir mi
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
EMEĞE SAYGI...
handsome3
Açık Profil bilgileri
handsome3 - Özel Mesaj gönder
handsome3 - Daha fazla Mesajını bul