Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.08, 12:28   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
handsome3
Epsilon Üye

handsome3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 150
Puan Grafiği
Rep Puanı:1280
Rep Gücü:0
RD:handsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud ofhandsome3 has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
15 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi
:

Onun, daha gibi denen benim olduğu sahnenin olduğu bir filmin olduğu bir güzellik kraliçesi olduğu kot olan Billie dikkat etmez, ama sen, benim kendisinde zemini dans edecek olan birisi, onun, onun nefini söylediği yuvarlaklaştırdığımı neyi ifade ettiğin, Billie kottu, onun, o zaman bir sahneyi kendisiyle her zaman yuvarlaktada ben zemin insanları söylenen dans edecek olan birisi olmaktan o rüya görülen olduğu gözler dönmüş olan her başın, carefulofa senin neyi yaptığın olduğu ve kızlar genç kırmanın etrafında 'hearts'a gitmediğine sebep olduğu gibi ve, her zaman senin kim sevdiğinden bana söylenen ol dikkatli annelik yaptığı gibi ve senin yalanın, gerçeğe kot olan Billie olduğu 'cause ne yaptığından ol dikkatli olduğundan, onun, sadece kendisinde benim, birisi olduğumu talep eden bir kız olduğu benim aşığım değildir, ama çocuk, onun, benim, birisi olduğumu dediği benim oğlum değildir, ama çocuk, gün olan kırk için benim oğlum değildir, ve yasa olan gecenin, onun kenarı olduğu kırk olan, ama, onun, onun planlarının olduğu talep olduğu ve 'Bizim, etrafta zemini öyle dans ettiğimize sebep ol, benim güçlü tavsiyeyi al, (İki kez düşün) her zaman onun, bizim, kadar üçü dans ettiğimiz benim bebeğimi söylediği iki kez düşünmeyi sadece hatırla, ve, bana baktı, o zaman, benim bebeğimin, onun gözleri ağladığı bir fotoğrafı gösterdi maden biz, yuvarlaktada zemini dans edebildiği gibi her zaman insanlar senin ne yaptığından ol dikkatli toldmenin olduğu ve kalpler genç kız kırmanın etrafında onun geldiği gitmediği ve doğruca o zaman ben tarafından parfümün de, yakında onun, Billie kot olan bana onun odasını çağırdığı büyük kısım bu olduğu tatlının kokusuna durduğu, onun, sadece benim, birisi olduğumu talep eden bir kız olduğu benim aşığım değildir, ama çocuk, kotun, onun, sadece benim, birisi olduğumu talep eden bir kız olduğu benim aşığım olmadığı Billie olan benim oğlum değildir, ama çocuk, onun, benim, birisi olduğumu dediği benim oğlum değildir, ama çocuk, onun, benim, birisi olduğumu dediği benim oğlum değildir, ama çocuk, Billie Jean is not olan (Sadece bir kızdır)ın olduğu is not my lover She 's just a girl who claims that I am the one But the kid is not my son She says I am the one , but the kid is not my son She says I am the one , but the kid is not my son She says I am the one Billie Jean is not my loverin olduğu kotun olduğu Billie'nin olduğu benim oğlum değildiri planladığı whwna kimde durabilir

Paylaşım için teşekkürler Betül...
handsome3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla