Sensiz Olmaz Sensiz Olmaz Bir dokun bin ah işit Bugünlerde böyleyim İster kal ister git Talihsiz kederdeyim. Gösterdin aşkın ucunu Öyle bıraktın gittin Bana attın suçunu Davayı ben kaybettim. Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz. Aşk tanımaz gece gündüz Birbirine katar gider Ne bahar dinler ne güz Güze bahar katar gider. Ben böyle aşk görmedim E daha neler görmek var Ne istedinde vermedim Başka nasıl sevmek var. Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz. Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz. Ah olmaz olmaz sensiz olmaz sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım gözyaşlarım durulmaz... Yalın --------------Tualimforum İmzam-------------- Eylül |