--->: Murat Kekilli Şarkı Sözleri Murat Kekilli Şarkı Sözleri - Murat Kekilli Türkü Sözleri - Murat Kekilli Şarkı Minnet Eylemem Ey kör bu gök bu yer bu yıldızlar boştur boş Bırak onu şunu bunuda Şu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın Oda boştur boş Oda boştur boş Tar içinde biter gonca oy Goncaya minnet eylemem oy Arabı Parisi bilmem oy Dillere minnet eylemem oy Sıratı mustakim üzre Dolaşırım rahimi oy İblisintalim ettiği o yola minnet eylemem oy Bir acaip derde düştüm Herkes gider karına Bugünbuldum bugün yerim Hak kerimdir yarına oy oy oy Zerrece tamahım yoktur Bu dünyanın varına Rızkımı veren hüdadır Kula minnet eylemem oy oy Oy Nesimi can Nesimi oy Ol gani mihman iken oy Yarınmezarda şefaatçim Ahmeti muhtar iken oy Cümle alemin rızkını veren gani settar iken Yeryüzünün halifesi krala minnet eylemem oy Bir acaip derde düştüm Herkes gider karına Bugün buldum bugün yerim Hak kerimdir yarına oy oy oy Zerrece tamahım yoktur Bu dünyanın varına Rızkımı veren hüdadır Kula minnet eylemem oy oy Murat Kekilli --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |