--->: Murat Kekilli Şarkı Sözleri Murat Kekilli Şarkı Sözleri - Murat Kekilli Türkü Sözleri - Murat Kekilli Şarkı Erbab-ı Keder Mehtabı ayaz eyledin Erbabı keder Var git ruhumdan Verdiğin cefa yeter Mehtabı ayaz eyledin Erbabı keder Var git ruhumdan Verdiğin cefa yeter Mutluluğu yaban eyledin Ey yokluk içime zarar Elbette yaşarsın içimde Yeni bir yar bulana kadar Beni sukuta haps eyledin Ey yakut gözlüm Var git ruhumdan artık Kalmadı sana sözüm Mutluluğu yaban eyledin Ey yokluk içime zarar Elbette yaşarsın içimde Yeni bir yar bulana kadar Mehtabı ayaz eyledin Erbabı keder Var git ruhumdan Verdiğin cefa yeter Mutluluğu yaban eyledin Ey yokluk içime zarar Elbette yaşarsın içimde Yenibir yar bulana kadar Beni sukuta haps eyledin Ey yakut gözlüm Vargit ruhumdan artık Kalmadı sana sözüm Mutluluğu yaban eyledin Ey yokluk içime zarar Elbetteyaşarsın içimde Yeni bir yar bulana kadar Beni sukuta haps eyledin Ey yakut gözlüm Var git ruhumdan artık Kalmadı sana sözüm... Murat Kekilli --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |