Murat İnce Şiirleri - Murat İnce Şiir Sözleri - Murat İnce Şiirli Şarkı Sözleri Murat İnce Şiirleri - Murat İnce Şiir Sözleri - Murat İnce Şiirli Şarkı Sözleri Gurbet Köşelerinde Bir ışık bir umut birde yar bekledim Yılları saydım hicranla geçirdiğim Hayale daldı mihraç da bu gözlerim Ağladı gönül gurbet köşelerinde Elimi attığım her şey boşa çıktı Felek nedense kafayı bana taktı Öz yurdum vatanıma hasret bıraktı Sarsıldı gönül gurbet köşelerinde Dolmadı hiç çilem dolmadı dert küpüm Günler geçtikçe arttı omzumdaki yüküm Hedef seçti beni hep kader topyekun Yıkıldı gönül gurbet köşelerinde Amaçneydi gayen neydi oysa Saplandık kaldık adıbatasıca Ne cüzdan doldu ne kasa Yanıldı gönül gurbet köşelerinde Yanıldı gönül gurbet köşelerinde Ozan Özdemir: Baharım yazım güzüm kış oldu Gonca gül gibi soldum bu sene Baharım yazım güzüm kış oldu Gonca gül gibi soldum bu sene Gönülvirane gözüm yaş oldu Keder şileyle doldum bu sene Gönül virane gözüm sel oldu Keder şileyle doldum bu sene... Murat İnce --------------Tualimforum İmzam-------------- Kartal |