Murat İnce Şiirleri - Murat İnce Şiir Sözleri - Murat İnce Şiirli Şarkı Sözleri Murat İnce Şiirleri - Murat İnce Şiir Sözleri - Murat İnce Şiirli Şarkı Sözleri Ankara Bu kadar acıtmamalıydı belki de Yıkmamalıydı aşk bu kadar belki de yormamalıydı yaşananlar Cismimizi yakmamalıydı belki de Gidişlerin umudu çürüttüğü Ellerimizin ayasını patlattığı Keskin bir belayı omuzlattığı Durmayan diş ağrısı gibi zonklattığı Gelmeyişlerin yüreği öldürdüğü Bitişlerin müjdecisi gidişlerde Yaşamak zordur metropollerde Akan gözyaşlarımız dolu tanesi Yağmur damlası değil Üst baş ıslatan hüznün riyası değil Bizim gözyaşlarımız Adamın dizlerini kırar Dağ gibi iner parçalar Bizim kahır yaşlarımız Pantolon ıslatan yağmurlar değil Ey be Ankara! Nedir derdin? Söyle Ankara! Kastın nedir? Yaşamak ağrısı asılı her yanımda Sevmek gerçekten uzun bir soluk Ne istersin bilmem ki Ankara... Dizlerim ellerim paramparça Üst baş pantolon lime lime Mintanım sırılsıklam gidişlerden Yüreğim salkım saçak Gözlerime kan oturdu ey Ankara! Akan gözyaşlarımız Yağmur damlası değil Akan gözyaşlarımız Yağmur damlası değil Bizim gözyaşlarımız Hüznün riyası değil Bizimgözyaşlarımız Hüznün riyası değil Ankara bu derdin nedir Ankara bu kastın nedir Söyle be ey Ankara Yarim nerdedir Ankara bu derdin nedir Ankara bu kastın nedir Söyle be ey Ankara Yarim nerdedir Bu kadar üzmemeliydi belki de Öldürmemeliydi aşk bu kadar belki de Soldurmamalıydı hatıralar Fotoğrafları yakmamalıydı belki de Sevmeyişlerin umudu tükettiği Gözlerimizin ışığını söndürdüğü Ağır bir yükü sırtlattığı Kulak ağrısı gibi yürek kanattığı Dönmeyişlerin küsküne döndürdüğü Kavuşamayışların habercisi bitişlerde Nefes almak zordur metropollerde Can çekişen yanlarımız Kan gölü Dere kenarı değil Boğuldum çığlıklarının süsü değil Bizim can çekişen yanlarımız Adamın yüreğine hançer gibi saplanır Bomba gibi düşer yakar kavurur Bizim sevgi savaşımız Öldümoyunlarının iniltisi değil Ölümün ta kendisidir Ey be zalim Ankara! Nedir inadı şartın? Konuş Ankara! Bir şeyler söyle? Zulmün nedir? Bu hoyratlığın kimedir? Ömrüm ayaklarının diplerinde soytarı olmuş Neyim kaldı bir nefesten başka Ve neyim kaldı bir candan başka. Ey be Ankara! Ne çok şey istedin benden On dört yılımı bir kalemde sildim yetmedi İki cana hasret ettin yetmedi Anam dedim babam dedim güldürmedin Bacı kardaş dedim umdurmadın Ve bir kız sevdim yirmi dördünde Yemyeşil her şey gözlerinde Viran bağlara döndürdün şu kısacık ömrümde Bir tren garında Ömrüm rayların arasında Gidip geliyorum akşam sabah Bukadar acıtmamalıydı belki de Yıkmamalıydı aşk bu kadar belki de Yormamalıydı yaşananlar Cismimizi yakmamalıydı belki de Ankara Ankara bu derdin nedir Ankara bu kastın nedir Söyle be ey Ankara Yarim nerdedir Ankara bu derdin nedir Ankara bu kastın nedir Söyle be ey Ankara Yarim nerdedir... Murat İnce --------------Tualimforum İmzam-------------- Kartal |