Selçuk Balcı Şarkı Sözleri - Selçuk Balcı Türkü Sözleri - Selçuk Balcı Şarkıları Selçuk Balcı Şarkı Sözleri - Selçuk Balcı Türkü Sözleri - Selçuk Balcı Şarkıları Mezar Taşı Mezarumun taşına da iki yosun sarulur Mezarumun taşina da iki yosun sarilur Belki senden o zaman da gönlum biraz ayrilur, gönlüm biraz Belki senden o zaman da gönlum biraz ayrilur, gönlüm biraz Fakat ona da bugün Çok buyük şüphem vardur Fakat ona da bugün Çok buyük şüphem vardur Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy Hoy hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy Hoy hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy Mezarumun taşina da ismuni kazisunler Mezarumun taşina da ismuni kazisunler Kıymasunlerbu cana da seni bana versunler, seni bana ver Kıymasunler bu cana da seni bana versinler, seni bana ver Düştüm bu savdaluğa, bağrumi yakan kordur Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy Hoyhoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy Hoy hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy Selçuk Balcı --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |