Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözü Nen Var Canım Kardeşim Küçük kız küçük kız derdin ne Herzaman gülen gözlerin nerde Sev dedikçe gül dedikçe somurtuyosun Nen var kerdeşim beni üzüyorsun Yok yok yok yok ablacığım sorma Anlatamam kimselere Girdim ben yerin dibine Arkadaşların yüzüne bakamıyorum Boynu bükük oturmakla derdin hal olmaz Büyüklerden övüt almayan çocuk olmaz Haydi anlatki derdine çağre bulalım El ele vererek güçlü olalım Bak bak bak bak ablacığım dinle Ögretmenler sınav yaptı Bilemedim kırık attı İsmimide tembel taktı utanıyorum Küçük kız mademki utanıyorsun Neden derslerine fazla çalışmıyorsun Çalışanlar kazanıyor bu dünyada Kazananlar kavuşuyor mutluluğa Haydi sil göz yaşlarını Bana yemin ver derim Kardeşim hiç bir zaman olmamalı tembel Söz söz söz söz ablacığım sana Ödevimi tutacagım başarılı olacagım Geleceğime güvenle bakacağım Acaba öğretmen affedecek mi Şenay Yüzbaşıoğlu --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |