Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözü Dünden Bugüne Çocukluk günlerimde yaşamın düşlerinde Aydınlık gelecege koşarım sandım Sanki her şey benimdi tapılacak bir histi Ya bir dost ya bir sevgili bulurum sandım Oysa yalnızlık kaldı bana Sonsuz yaşamı paylaşmadan Oysa yalnızlık kaldı bana Sonsuz yaşamı paylaşmadan Umutlara aşklara duygulu bakışlara Sevdiğim insanlara şaşırdım kaldım Sigaramda nefesin gözdaşım ve yüreğim Esrarlı geleceğin ardına daldı Bende insanım diye yorulmaz dileklerle Şu koskoca evrende ufacık kaldım Taparım tek bir şeye özgürüm düşüncemde Her yarayı yinede sevgiyle sardım Yine yalnızlık var yanımda Sonsuz yaşamı paylaşmadan Yine yalnızlık var yanımda Sonsuz yaşamı paylaşmadan Çocukluk günlerimdi yaşamım düşlerimdi Sankiher şey benimdi şaşırdım kaldım Taparım tek bir şeye özgürüm düşüncemde Her yarayı yinede gerçekle sardım Şenay Yüzbaşıoğlu --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |