Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözü Beyaz Ülke Pembe düşlerimin beyaz ülkesinde Ne gerçeği anlat ne de yalan söyle Bitmeyen şarkılar Solmayan çiçeklerle Zaman dursun kalalım el ele Haydi gel gidelim benim ülkeme Sorgusuz cevapsız o güzelliğe Sevelim sevelim isyan edelim Kendinden çok hiç kimseyi sevmemişlere Haydi gel gidelim benim ülkeme Sorgusuz cevapsız o güzelliğe Sevelim sevelim isyan edelim Kendinden çok hiç kimseyi sevmemişlere Pembe düşlerimin beyaz ülkesinde Kapımız açık olsun tüm sevenlere Aydınlık bir yaşam sürelim beraberce Ölümsüzleşelim sevgimizle Haydi gel gidelim benim ülkeme Sorgusuz cevapsız o güzelliğe Sevelimsevelim isyan edelim Kendinden çok hiç kimseyi sevmemişlere Haydi gel gidelim benim ülkeme Sorgusuz cevapsız o güzelliğe Sevelim sevelim isyan edelim Kendinden çok hiç kimseyi sevmemişlere... Şenay Yüzbaşıoğlu --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |