| Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu Vezirköprü Samsun - Samsun Vezirköprü Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu Vezirköprü Samsun - Samsun Vezirköprü Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu Samsun Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Susuz Aşağı Susuz Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ Adı: SUSUZ AŞAĞI SUSUZ MAHALLESİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Susuz Köyü Aşağı Susuz Mahallesi / Vezirköprü Telefon Numarası: 362 6710210 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |