| Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu Vezirköprü Samsun - Samsun Vezirköprü Kuru Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu Vezirköprü Samsun - Samsun Vezirköprü Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu Samsun Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Kuruçay Kabagöz Mahallesi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ Adı: KURUÇAY KABAGÖZ MAHALLESİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kuruçay Kabagöz Mahallesi / Vezirköprü Telefon Numarası: 362 6730139 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |