Umut Akyürek Şarkı Sözleri - Umut Akyürek Şarkı Sözü - Umut Akyürek Şarkıları Umut Akyürek Şarkı Sözleri - Umut Akyürek Şarkı Sözü - Umut Akyürek Şarkıları Salıncak Bahçeye indim ki asma salıncak Yar gelip yar gelip sallanacak Akşamdan sonra neler olacak Yar gelip yar gelip sallanacak Benim güzel yarim sallanacak Eyvah! O üç çifte kayık aldı karârım Şarkı okuyup geçti bir âfet var içinde (Ah Ah) Ey şûh, Nedîmâ ile bir seyrin işitdik Tenhaca varıp Göksu'ya işret var içinde (Aman Aman) (of of of) Tenhaca varıp Göksu'ya işret var içinde (gönül ey) "Eyvah! O üç çifte kayık aklımı başımdan aldı Şarkı okuyarak geçen bir afet var içinde Ey şuh! Nedim ile gezdiğini duyduk Göksu'ya gidip içip eğlenmişsiniz" Bahçeye indim ki süslü salıncak Yar gelip yar gelip sallanacak Akşamdansonra neler olacak Yar gelip yar gelip sallanacak Benim güzel yârim sallanacak Yâr gelip yâr gelip sallanacak yâr : âşık olunan kişi, sevgili âfet : insanın aklını başından alacak kadar güzel kadın şûh : serbest davranan, işveli (kadın) tenhâca : kalabalık olmayan işret : içkili eğlence. Umut Akyürek --------------Tualimforum İmzam-------------- Serap |