Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çarşamba Samsun - Samsun Çarşamba Sahil Cumhuriyet Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çarşamba Samsun - Samsun Çarşamba Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu Samsun Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Sahil Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: SAMSUN / ÇARŞAMBA Adı: SAHİL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sahil Cumhuriyet Köyü Çarşamba / Samsun Telefon Numarası: 362 8484118 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |