--->: İngilizce ve Türkçe Cümleler Good Morning Günaydın Good Afternoon Tünaydın Good Evening İyi Akşamlar Good Night İyi Geceler Good Bye Güle Güle Good Days İyi Günler Going Today Bugün Gidiyor Glad To Meet You Sizinle Tanıştığıma Sevindim Good Luck! İyi Şanslar Go Here Buraya Git Go İn İçeri Git Go Out Dışarı Çık Good Job! İyi İş Guess What? Tahmin Et Ne (Oldu)? Gentlemen Beyler İçin Good İdea! İyi Fikir! Goal! Gol! Guess What? Tahmin Et Ne (Oldu)? Give Me A Hand! Bana Yardımcı Ol, Bana Yardım Et (Şu İşe Bi El At). Great Minds Think Alike Harika Zekâlar Birbirine Benzer Go Straight Ahead Until Sakarya Sakarya'ya Kadar Dosdoğru Gidin. Galatasaray Will Get The Cup! Galatasaray Kupayı Alacak! Galatasaray İs My Favorite Football Club Galatasaray' I Tutuyorum. Galatasaray Was Founded By Students Of The Galatasaray Lycee Galatasaray, Galatasaray Lisesi Öğrencileri Tarafından Kurulmuştur. Galatasaray Sports Club İs A Turkish Sports Club Based İn Istanbul Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Merkezli Bir Türk Spor Kulübüdür. Good Food İs The Backbone Of Life Can Boğazdan Gelir. Go Straight Ahead Dosdoğru Git. Good For You! Aferin! Good Riddance. İyi Ki Gitti De Kurtulduk Going My Way? Yolumuz Aynı Mı? Go easy on the onions Soğanı fazla koymayın Great! Harika Go Straight Ahead Until Sakarya Sakarya'ya Kadar Dosdoğru Gidin. |