--->: İngilizce ve Türkçe Cümleler Don't Fall For It! (Argo) Aldatılma Don't Let Me Down Beni Hayal Kırıklığına Uğratma. Don't Be So Modest Çok Alçakgönüllü Olma Don't Give Me That! Atmaaa! Did You Miss The Bus? Otobüsü Mü Kaçırdın, Otobüse Yetişemedin Mi? Don't Lose Your Head Kafanı Karıştırma Don't Be So Childish Çocuk Gibi Davranma (Çocukluk Yapma). Don't Trust To Chance! Şansa Güvenme. Did You Enter The Contest? Yarışmaya Girdin Mi? Do You Accept Credit Cards? Kredi Kartlarını Kabul Eder Misiniz? Don't Cry Over Spilt Milk Sütü Yere Döktün Diye Ağlama. Don't Let Chances Pass By Gelen Fırsatları Kaçırma. Did You Fight With Others? Diğerleriyle Kavga Ettin Mi? Don't Dream Away Your Time Sürekli Hayal Kurarak Zaman Harcama. Don't Keep Me Waiting Long Beni Uzun Süre Bekletme. Don't Let This Get You Down Bu Olay Seni Üzmesin. Don't Keep The Truth From Me Gerçekleri Benden Saklama Do You Like Your Job? İşinden Hoşlanıyor Musun? Do You Earn A Lot Of Money? Çok Para Kazanıyor Musun? Dıd You Close The Shop Sen Dükkanı Kapattınmı? Dıd You Wash My Bag Benim Çantamı Yıkadınızmı? Do You Have Any Friends In Izmir? İzmir De Hiç Arkadaşın Var Mı? Dulce Et Decorum Est Pro Patria Mori Vatan Için Ölmek Tatlı Ve Güzeldir Do You Have Change For Twenty? Yirmi Dolar Bozuğun Var Mı? Do You Have Something Specific In Mind? Aklınızda Özel Birşey Var Mı? Do You Know What Size You Are? Bedeninizi Biliyor Musunuz? Do You Need Anything To Go With That? Bununla Gidecek Birşey Ister Misiniz? Do You Have This Shirt In Yellow? Bu Tişörtün Sarısı Var Mı? Do You Have These Shoes In Suede? Bu Ayakkabının Süeti Var Mı? Do You Have A T-Shirt To Match This? Buna Uyacak Bir Tişörtünüz Var Mı? Day And Night Gece Gündüz Do You Have A Map Of This Area? Bu Bölgenin Yol Haritası Var Mı? Don't Ever Leave Me Asla Beni Bırakma. Do you provide balloon loans Balon kredileriniz var mı? Do you give me the money Bana para verir misin? Do you protect me Beni korur musun? Do you take me to the party Partiye alır mısın? Don't me the nerve Beni sinir etme Do you banish from the party Partiden atarmısın? Do some discount Biraz indirim yap Don't look at the fault Kusura bakma Don't be rude Küfür etme Do you feel all right? Kendini iyi hissediyor musun? Do you have your visa? Vizeniz var mı? Do you have change for twenty? Yirmi dolar bozuğun var mı? Do you need anything to go with that? Bununla gidecek birşey ister misiniz? Do you know what size you are? Bedeninizi biliyor musunuz? Do you have something specific in mind? Aklınızda özel birşey var mı? Do you have this shirt in yellow? Bu tişörtün sarısı var mı? Do you have these shoes in suede? Bu ayakkabının süeti var mı? Do you have a reservation? Rezevasyon yapmışmıydınız? Do you want that to go? Paket mi istiyorsunuz? Do you need any napkins? Peçete ister misiniz? Do you have a non-smoking section? Sigara içilmeyen bölümünüz var mı? Do you have vegetariam dishes? Vejeteryan yemekleriniz var mı? Do I pay you or the cashier? Size mi ödeyeceğiz, kasaya mı? Does this include the tip? Bunun içinde bahşiş dahil mi? Dinner is ready Akşam yemeği hazır Do you know eachother? Birbirinizi tanıyor musunuz? Don't forget to call Aramayı unutma Do you have a t-shirt to match this? Buna uyacak bir tişörtünüz var mı? Do you have anything to declare? Gümrüğe tabi birşeyiniz var mı? Does it hurt when I touch? Dokunduğumda acıyor mu? Do you have any singles? Tek kişilik odanız var mı? Do you have any vacancies? Boş yeriniz var mı? Double occupancy, please. İki kişilik bir oda lütfen. Do I have to change planes? Aktarma yapmam gerekecek mi? |