Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.10.12, 23:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator

Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:168
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Şemsettin Yapar Biyografisi - Şemsettin Yapar Hayatı - Şemsettin Yapar Kimdir?

Şemsettin Yapar Biyografisi - Şemsettin Yapar Hayatı - Şemsettin Yapar Kimdir?

Şemsettin Yapar (d. 24 Ağustos 1971; Çamlıyayla, Mersin), Türk öykü yazarı.

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde doğdu. İlköğretimini burada tamamladı. Eğitim hayatının sonraki altı yılı Antalya Aksu Öğretmen Lisesi'nde geçti. İlk yazı denemelerine lise yıllarında başladı. Lise eğitiminden sonra; İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandı. Üniversite eğitimi sırasında yazma uğraşına daha bir ağırlık verdi.

Üniversiteden sonra sırasıyla; Aydın, Erzurum, İstanbul ve Konya'da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Zaman gazetesinde ; A. Erdem Sözeri, müstear adıyla, bir yıl kadar, dil yanlışlarını konu alan yazılar yazdı. Sınavlara hazırlık alanında çeşitli eserler yayımladı.

Yapar; şimdilerde hikâye, roman, destan gibi türler üzerinde çalışıyor. Yazar, evli ve dört çocuk babasıdır.

Eserleri

Koçaklamalar (2005)
Gönül Atölyesi (2006)
Kalp Atlası & Onların Hikâyesi (2011)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla