İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu Çaybaşı Ordu - Ordu Çaybaşı İlküvez Taşkesiği İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu Çaybaşı Ordu - Ordu Çaybaşı İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu Ordu Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ORDU / ÇAYBAŞI Adı: İLKÜVEZ TAŞKESİĞİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İLKUVEZ KASABASI TAŞKESİĞİ MAHALLESİ Telefon Numarası: 452 3935885 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |