Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.07.12, 18:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:47
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Cevizli Susamlı Kuru Vişne Hoşafı - Cevizli Susamlı Kuru Vişne Hoşafı Tarifi

Cevizli Susamlı Kuru Vişne Hoşafı



MALZEME:

-1 kâse kuru vişne
-3 su bardağı su
-1 su bardağı şeker
-1 çay bardağı susam
-1 çay bardağı ceviz

YAPILIŞI:

Kuru vişneleri akşamdan ıslattıN. Sabaha suya koyup şekerle birlikte kaynattın. Bir yandan susamlanmı bir tavada güzelce kavurun. Kavrulmuş susam şahane kokuyor. Susamlarımı robottan geçirin. Aslında bu iş bakır havanda pek güzel yapılır. Cevizleriaz iri kalacak şekilde kıyalım.

Vişnelerim artık pişip, hoşaf kıvamına gelince, ocaktan aldım, soğumaya bıraktım. Servis ederken üzerine susam ve ceviz serptim. Unutmadan, kavrulup dövülmüş susam, içinde incir olan bütün hoşaflara çok lezzet katıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla