Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.07.12, 01:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Berfin
Moderator
 
Berfin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: Sinop
Mesajlar: 3.193
Konular: 2290
Puan Grafiği
Rep Puanı:2710
Rep Gücü:47
RD:Berfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond reputeBerfin has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 19
114 Mesajına 162 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Pekmezli Hoşaf - Pekmezli Hoşaf Tarifi

Pekmezli Hoşaf


1 kase kuru üzüm


1 kase kuru elma

4-5 adet kuru incir

1 kase kuru mürdüm eriği

1 çay bardağı pekmez

4 litre su

Yapılışı

Öncelikle kuru yemişleri iyice yıkayın. Üzümlerin ve eriklerin sapları varsa, onları ayıklayın. İncirlerin sapını kesip, tavla zarı formunda doğrayın. Büyük bir tencereye alıp, suyunu koyun, yarım saat pişirin. Pekmezini koyun. Bir taşım daha kaynatıp, ateşten alın.
--------------Tualimforum İmzam--------------


Açıklamasını istediğiniz modeller altına yazarsanız bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Arada verilmiş örnekler olabilir AFFOLA



Berfin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla